Over ons

De zorgmarkt bevindt zich in een dynamische fase. De veranderingen die voor het Nederlandse zorgstelsel ingezet zijn betekenen een migratie naar vraag gestuurde zorg. De rol die de verschillende belanghebbenden spelen is aan het veranderen, zowel die van zorginstellingen als die van verzekeraars en andere partijen zoals adviesbureaus en toeleveranciers.

Johnson & Johnson is een van de meest breed georiënteerde medische concerns ter wereld, actief op vele gebieden in de gezondheidszorg: als leverancier van medische applicaties, diagnostica, farmaceutica en consumentenproducten, maar ook als adviseur voor het verbeteren van werkprocessen in ziekenhuizen en als ontwikkelaar van (online) coaching diensten voor verschillende typen patiënten.

We zijn van mening dat onze kennisgebieden toegevoegde waarde kunnen bieden aan de nieuwe product- en dienstdefinities die voortkomen uit de veranderende zorgmarkt, zowel medisch inhoudelijk als op bedrijfskundig en gezondheid economisch gebied.

  • 1990

    Johnson & Johnson heeft daartoe begin jaren negentig Healthy Solutions opgericht. De focus lag hierbij in eerste instantie op preventie door o.a. “stoppen met roken” programma’s en lifestyle verbeteringsprogramma’s met speciale aandacht voor patiënten met Diabetes Type II en COPD/Astma.

  • 2015

    Anno 2015 is Healthy Solutions actiever dan ooit. We ontwikkelen innovatieve zorgconcepten in o.a. de dermatologie en de geestelijke gezondheidszorg. Dit doen we niet alleen, we werken hiervoor samen met andere partijen. Daarnaast testen we nieuwe initiatieven grondig in een pilot fase, ter validatie van het concept en om het uiteindelijke product, ondersteund met tastbaar bewijs, te kunnen introduceren. Klik hier voor een voorbeeld van onze activiteiten.

Bekijk wat we doen