Onze waarden

Healthy Solutions, baanbrekend, betrokken en verantwoordelijk!

Verantwoordelijk

Wij zien het als onze primaire verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke uitdaging om betaalbare hoogwaardige zorg te kunnen blijven leveren aan iedereen die dat nodig heeft.

Hoge Kwaliteit

Wij streven hoge kwaliteit na in alles waar we ons mee bezig houden. Alles wat wij doen om aan de behoeften van artsen, verpleegkundigen en patiënten tegemoet te komen, moet van hoge kwaliteit zijn.

Maatschappelijk Betrokken

Wij willen het alledaagse leven beïnvloeden. Wij zijn verantwoordelijk voor de gemeenschappen waarin wij leven en werken. Door te investeren in innovatieve zorgoplossingen, laten we zien dat we ons betrokken voelen bij de uitdaging om betaalbare hoogwaardige zorg te kunnen blijven leveren, en daar concreet aan bijdragen.

Vernieuwend

Wij ontwikkelen vernieuwende zorgprogramma’s. Experimenteren met nieuwe ideeën. Wij moeten vooruitgang stimuleren in de maatschappij en de gezondheidszorg. We willen daarbij graag samenwerken met andere partijen in de zorg, die dezelfde doelen nastreven, vanuit dezelfde waarden.

Integer

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We handelen eerlijk en betrouwbaar waarbij de patiënt altijd op de eerste plaats komt.

Patiënt centraal

De patiënt centraal, dat is het uitgangspunt van al onze projecten. Wij geloven dat wij in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor de artsen, verpleegkundigen en patiënten die onze producten en diensten gebruiken.

Recent